Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Art Collection Bornholm 

 Galleri og kunstbutik

Åbningstider:

Mandag til fredag kl. 12 - 17.00

Lørdag kl. 10 - 14.00

Storegade 27 I Åkirkeby

Velkommen til nye kunstoplevelser.

  Se mere om samlingen af bornholmske værker i Aakirkeby på: https://play.tv2bornholm.dk/?area=specifikTV&serienavn=Kulturreportagen&id=808834#808834

 Webshop

Særudstillinger

Kunstcafe

            Maj måneds særudstilling 'Kontrast' Af Jacob Zeller 

Kontrast - En udstilling i 2 dele af samme kunstner.

Udstillingen stiller Energi, Kraftige farver og fantasi op i mod koncentration, sans for detaljen og nuancen.

Kontrast er også beskrivende for Jacob Zeller som person, med sin lidelse som Bipolar er hele hans liv en stor kontrast mellem det depressive og det maniske. På samme måde skabes værkerne enten med mani, voldsomme følelser og energi eller dyb koncentration der lukker tankemylderet ude og gør verden stille.

Et gennemgående tema for Jacob Zeller som kunstner, er dog fantasi og lys. Begge ting der indgår på sin helt egen facon i de forskellige værker, hvad enten der er drømmen(fantasien) om at stå på den afrikanske savanne og se løver og elefanter eller landskaber der kun svagt skimtes i baggrunden af hans ekspressionistiske værker. "​

Østerlars Savværk

Østerlars savværk blev grundlagt i 1875, dengang som savmølle hvor man brugte vinden til at trække savbanen og male korn. Kofoed familien købte savmøllen i 1921, og den har siden været i slægtens eje. Hans Henrik Kofoed overtog den i 1995 og ændrede navnet til Østerlars savværk og er derved 3. generation på stedet.

Hans Henrik Kofoeds vision har været at opskære egetræet på den ultimative måde og har derfor i mange år arbejdet på at udvikle en maskine til dette formål.

Østerlars savværk er beliggende på den lille ø i Østersøen, Bornholm, som trods sin størrelse rummer Danmarks trediestørste skov, Almindingen.

Tallerkenen fra Kofoed Bornholm er en demonstration af ægte håndværk kombineret med naturens skønhed og kærlighed til godt design. Lavet med inspiration fra vikingernes teknik med hugning af skibsplanker, til udvikling af en speciel opskæringsteknik med fuldt hensyn til træets egenskaber.


Tallerkenen er spejlskåret egetræ bereget til opvaskemaskinen. Skåret i et stykke uden brug af lim og andre tilsætningsstoffer. - miljøvenlig tænkning. Denne unikke opskæringsteknik giver en formstabil trætallerken der ikke flækker. Desuden er den antibakteriel og egnet til kontakt med fødevarer. For trætallerkenerne med rustfri knop er spisefeltet mellem de to ben den rustfri knop, altså en trkant og skal serveres med den brede side mod gæsten.


Hver trætallerken er omhyggeligt forarbejdet med hånden i værkstedet på Bornholm og er resultatet af utallige timers forbedringer og genovervejelser af design. Desuden er den gennemtestet over 1000 gange i opvaskemaskinen.


Fremstillet i dansk egetræ af høj kvalitet. Det er en tallerken der vil følge dig i lang tid og til utallige måltider. Minimalistisk elegance blandet med rå natur - direkte til dit spisebord.

Skrå tallerken med hulning og knop

21 x 25/30 cm. Pr stk. 625,-

Alle fade er fremstillet med en lang fod i hver side for at give den bedste stabilitet.

Lille talleken med hulning

17 x 17 cm Pr stk. 500,-

Stor og lille tallerken.

Alle tallerkener og fade tåler opvaskemaskine.

Stor tallerken med hulning

21 x 21 cm. Pr stk. 575,-