Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

​ Art Collection

Bornholm

Galleri og kunstbutik​​

Storegade 27, 3720 Aakirkeby

   *Forside*  

   *Smykker* 

  *Tegninger*

 *Kunstnerne* 

 *Malerier*  

*Træ*

*Særudstillinger*

*Keramik*

*Indretning*

Kunstmaler Niels Breum

Jeg hedder Niels Breum, er født i 1950 og bor på Bornholm – min kunstner-far opdrog mig til kunstinteresse og jeg er blevet slæbt med på museer siden jeg var to år.

Kunstnerisk har jeg altid tegnet og i virkeligheden er jeg en historiefortæller og gøgler, der bruger mine lærreder som scene.

I 2009 besluttede jeg at blive kunstner, droppede næsten alt lønarbejde og gik i gang med at besmøre de første lærreder – i dag hænger jeg i mere end 40 lande og har udstillet i København, Berlin og på flere gallerier i USA. Du får ingen søvndyssende liste over alle mine udstillinger og gøremål – spørg!

Jeg reklamere ikke specielt meget for min kunst og gør intet for at blive ”kendt”så min skilderier er næppe kunst der bliver millioner værd – og det har heller ikke været hensigten .. hensigten er primært at lave farverig, glad kunst, som skal hænge hos mennesker, der vil værdsætte og glædes over den.

Du er meget velkommen til at komme forbi min ”shop” og jeg sender gerne hvis du vil prøve et af mine maleri i dit hjem.

CONGRATULATIONS 80X80 7500 KR

Se maleriet i Art Collection Bornholm

BORNHOLMIAN HORSE 50X50 1500 KR

Se maleriet i Art Collection Bornholm